Alfa Romeo MiTo

0.9 TwinAir ECO + Leder / Clima / PDC / Navigatie
    Bouwjaar 2016
    Kilometerstand 49.219 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    JX-699-B
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2016
    KleurZwart metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelA
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingLeder
    Aantal cilinders2
    Aantal deuren3
    Afmetingen in cm (L B H)406 X 172 X 145
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Met deze Alfa Romeo MiTo kunt u weer jaren vooruit, de kilometerteller staat op 49219. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. In deze Alfa Romeo profiteert u onder andere ook van: dakspoiler, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en neerklapbare achterbank.

    Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Het audiosysteem laat zich gemakkelijk bedienen met de audiobediening op het stuurwiel. Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. Met verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.

    Zoals u mag verwachten van deze Alfa Romeo MiTo is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In een gevaarlijke situatie is een zo kort mogelijke remweg van levensbelang. De Brake Assist zorgt dat u dan maximaal in de ankers gaat. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft.

    Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat u een proefrit wilt maken met deze Alfa Romeo. Belt u ons snel?


    Bedrijfsinformatie

    * Ivm de grote vraag naar occasions hebben wij extra interessante auto's ingekocht en hebben we tot wel 150 auto's op voorraad!

    Opties
    Achterbank neerklapbaar
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Armsteun voor
    Garanties
    Nap