Audi A6

Avant 2.0 TFSI Pro Line Business van 7.950 voor 6.950
    Bouwjaar 2009
    Kilometerstand 262.780 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    15-NSN-2
    CarrosserieStationwagon
    Bouwjaar2009
    KleurZwart metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)506 X 186 X 147
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Autobedrijf Bot is een groot Bovag-Autobedrijf gevestigd op een gezellige woon en autoboulevard in Vlaardingen waar totaal 400 occasions te bezichtigen zijn. Deze auto kan worden afgeleverd met garantie en een nationale autopas. U bent van harte welkom.

    Als je gaat voor kwaliteit zonder compromis, dan is deze Audi A6 Avant een auto voor jou. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Deze Audi A6 Avant komt in de luxe uitvoering, inclusief lederen interieur. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bediende ramen, metallic lak en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

    De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Het luxeniveau in deze Audi is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

    Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.


    Bedrijfsinformatie

    * Ivm de grote vraag naar occasions hebben wij extra interessante auto's ingekocht en hebben we tot wel 150 auto's op voorraad!

    Opties
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco (automatisch)
    Alarm klasse 3
    Aluminium interieur afwerking
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Armsteun achter
    Armsteun voor