Audi Q3

2.0 TFSI quattro Pro Line / Navigatie / Clima / Sportstoel / Nederlandse auto
    Bouwjaar 2013
    Kilometerstand 67.881 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    8-KNG-10
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2013
    KleurGrijs metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelD
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)446 X 185 X 162
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    De nieuwste technieken zijn samengevoegd in een smaakvol ontworpen auto en maken van deze Audi Q3 een uitblinker in veiligheid en comfort. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Uitstekende zitsteun en een strakke look? Daar zorgen de sportstoelen voor! Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, metallic lak en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

    Het audiosysteem is gecombineerd met het navigatiesysteem met harde schijf en geeft u de keus om onderweg te luisteren wat u wilt. Route- en verkeersinfo, uw favoriete albums en radioprogramma′s, podcasts, luisterboeken… zeg het maar. Deze auto heeft ook bluetooth aan boord. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Boem is ho? Niet bij deze Audi Q3. De piepjes van de parkeersensoren waarschuwen u op tijd voor obstakels. Niet te snel, niet langzaam maar precies goed: laat dat maar over aan de cruise control. Natuurlijk behoren multifunctioneel lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.

    Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Bent u nieuwsgierig naar deze Audi Q3? Laat het ons dan snel weten.


    Bedrijfsinformatie

    * Ivm de grote vraag naar occasions hebben wij extra interessante auto's ingekocht en hebben we tot wel 150 auto's op voorraad!

    Opties
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Armsteun voor
    Audio-navigatie full map
    Audio-navigatie full map + hard disk
    Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
    Garanties
    Nap