Fiat 500

1.2 Lounge Clima / Airco / Panoramadak
    Bouwjaar 2017
    Kilometerstand 107.976 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    H-947-VT
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2017
    KleurWit
    BrandstofBenzine
    EnergielabelC
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren3
    Afmetingen in cm (L B H)357 X 163 X 149
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Als u deze Fiat 500 wilt wegzetten als een kleine auto, heeft u volkomen gelijk. Parkeren was namelijk nog nooit zo gemakkelijk. En dan hebben we het nog niet eens over z'n lage gebruikskosten, wegenbelasting en brandstofverbruik. De motor maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Maximaal daglicht, royaal uitzicht: het glazen panoramadak zorgt ervoor! Verder is de Fiat uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

    Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audio-installatiesysteem via knoppen op het stuur. Omdat u nu eenmaal niet overal ogen heeft, is deze Fiat 500 voorzien van een achteropkomend verkeer waarschuwing die registreert wanneer de afstand tot uw achterligger te krap is. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. De uitrusting van deze Fiat is met lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

    Zoals u mag verwachten van deze Fiat 500 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.

    Belangstelling? Bel ons en we leggen de sleutels klaar voor een proefrondje.


    Bedrijfsinformatie

    * Ivm de grote vraag naar occasions hebben wij extra interessante auto's ingekocht en hebben we tot wel 150 auto's op voorraad!

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Airco (automatisch)
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem