Nissan Leaf

Acenta 40 kWh **ONTVANG NU € 2000,- SUBSIDIE** .
  • Airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Autonomous Emergency Braking
  • Cruise control adaptief
  • Dodehoek detector
  • Lichtmetalen velgen 16"
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 63.227 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
TR-646-R
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2018
KleurWit
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)449 X 179 X 154
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a05-10-2018
Omschrijving

** Toelichting op subsidie: er is weer subsidiebudget beschikbaar vanuit de Rijksoverheid voor particulieren die een gebruikte elektrische auto aanschaffen. Dit betekent dat u € 2.000,- subsidie ontvangt bij aanschaf van een gebruikte elektrische auto.

Autobedrijf Bot is een groot Bovag-Autobedrijf gevestigd op een gezellige woon en autoboulevard in Vlaardingen waar totaal 400 occasions te bezichtigen zijn. Deze auto kan worden afgeleverd met garantie en een nationale autopas. U bent van harte welkom.

Hij is doordacht innovatief en duurzaam als geen ander: de elektrische Nissan LEAF biedt met zijn elektrische aandrijving een ongekende rijervaring. Deze auto is van het bouwjaar 2018 en heeft 63227 kilometer op de teller heeft staan. Het aantal kilometers dat u op een acculading kunt rijden, is ruimschoots genoeg voor de gangbare dagelijkse ritten, en het opladen kan in de meeste gevallen 's nachts gebeuren. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! Een verwarmd stuurwiel overbodige luxe? Wacht maar tot het kouder wordt! Ook 16 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de DAB-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Nissan met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Autosleutels overbodig. Deze Nissan LEAF is voorzien van keyless start.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Veel aanrijdingen bestaan uit kop-staartbotsingen. De forward collision warning reduceert dat risico aanzienlijk. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Altijd al elektrisch willen rijden? Het moment voor een proefrit is nu!


Bedrijfsinformatie

* Ivm de grote vraag naar occasions hebben wij extra interessante auto's ingekocht en hebben we tot wel 150 auto's op voorraad!

Opties
Airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
Autonomous Emergency Braking
Cruise control adaptief
Dodehoek detector
Lichtmetalen velgen 16"
Navigatiesysteem full map
Rijstrooksensor met correctie
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Garanties
Nap