Toyota Corolla

2.0 Hybrid TeamNL / Navigatie / Clima / Airco
    Bouwjaar 2021
    Kilometerstand 20.374 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    N-309-HG
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2021
    KleurGrijs metallic
    BrandstofHybride
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingHalf leder / stof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)437 X 179 X 146
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Een echt goede auto biedt meer dan alleen maar hoge prestaties en een comfortabele rit. Zo'n auto verrijkt uw leven door een optimale combinatie van doordachte vormgeving en hoogstaande techniek. Deze Toyota Corolla is daar een goed voorbeeld van. Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2021 komt; hij heeft slechts 20374 kilometer afgelegd. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Stoelverwarming hoort ook bij de uitrusting van deze auto. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, halflederen bekleding, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

    Snelheid, omgevingsinfo, navigatie en communicatie... Het digitale dashboard geeft alles realtime weer. Kom maar, kom maar, kom maar... ho! Prettig hoor, zo'n achteruitrijcamera. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Spraaksturing is onderdeel van de uitrusting van deze auto. Met uw stem kunt u de belangrijkste voertuigfuncties bedienen. Zo'n lekkere jonge auto heeft natuurlijk leuke extra's, zoals remote services. Met een speciale app maakt u overal verbinding met de auto. Zo kunt u functies activeren en controleren. Ook achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels, draadloos opladen, DAB ontvangst en regensensor zijn aan boord.

    Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers. In deze Toyota vinden we verder een brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

    Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Probeer deze auto uit en maak een proefrit. We zetten 'm graag voor u klaar!


    Bedrijfsinformatie

    * Ivm de grote vraag naar occasions hebben wij extra interessante auto's ingekocht en hebben we tot wel 150 auto's op voorraad!

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco (automatisch)
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Garanties
    Nap