Nissan X-Trail

1.6 DIG-T Tekna Actie: t/m pasen van 21950 v 20950! Leder / Panoramadak / Nederlandse auto
    Bouwjaar 2017
    Kilometerstand 73.861 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    KZ-200-K
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2017
    KleurGrijs metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelD
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingLeder
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)464 X 183 X 171
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Het is een praktische avonturier, deze Nissan X-Trail, een auto die in alle situaties zijn mannetje staat. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Het stijlvolle lederen interieur geeft deze Nissan X-Trail net dat beetje extra. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Het glazen panoramadak geeft u een ongekende rijsensatie: wat een licht en zicht! Ook 19 inch lichtmetalen velgen, adaptief dempingsysteem, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en LED-dagrijverlichting zijn aan boord.

    Gemakkelijk en veilig is de bediening het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem met knoppen op het stuur. De audio-kwaliteit is geweldig, dankzij de DAB-ontvangst. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. De elektronische systemen in deze Nissan helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Meer rijcomfort en minder brandstofgebruik? Even de cruise control instellen en dan ontspannen rijden! Deze Nissan is voorzien van lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

    De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. In de Nissan X-Trail heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Nissan. Bij een noodstop levert de Brake Assist automatisch nóg meer remkracht om de remweg te verkorten. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

    Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.


    Bedrijfsinformatie

    * Ivm de grote vraag naar occasions hebben wij extra interessante auto's ingekocht en hebben we tot wel 150 auto's op voorraad!

    Opties
    Achteruitrijcamera
    Adaptief demping systeem
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco (automatisch)
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Armsteun achter
    Garanties
    Nap